26-08-2023 Waar let je op bij de aanschaf van een voetbaltas? (Blog)
26-08-2023
Waar let je op bij de aanschaf van een voetbaltas?

Als voetballer is een goede voetbaltas natuurlijk onmisbaar! Je wilt je kleding en ook schoenen uiteraard wel op een praktische en ook nette manier mee kunnen nemen, zonder dat je hele voetbaltas straks naar zweet ruikt. Omdat de keuze zo enorm is, hebben wij een aantal handige tips voor je, waar je op moet letten tijdens je zoektocht naar een geschikte tas. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe voetbaltas, omdat je voor het eerst gaat voetballen of omdat je oude aan vervanging toe is? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Deze tips helpen je gegarandeerd aan een geschikte tas, waarin jij je kleding en voetbalschoenen handig en netjes kunt meenemen.

Indeling van je tas

Een van de belangrijkste voorwaarden waaraan een goede voetbaltas moet doen, is is de indeling. Kijk naar het aantal compartimenten en zakken dat de tas heeft en bepaal of dit voldoende is om je voetbalschoenen, kleding, scheenbeschermers en andere accessoires op te bergen. Een goed georganiseerde voetbaltas maakt het gemakkelijker om je spullen te vinden en zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft tijdens het vervoer. Dit geldt overigens niet alleen voor een nieuwe voetbaltas, maar ook wanneer je voornemens bent een Josh V tas te gaan kopen. Deze tips kun je daarom eigenlijk op ieder type tas wel toepassen die je wilt aanschaffen.

Materiaal

Het materiaal van de voetbaltas is ook belangrijk. Kies voor een tas die gemaakt is van duurzaam en waterbestendig materiaal, zodat je spullen beschermd blijven tegen regen en andere weersomstandigheden. Sterke ritsen en stevige handvatten zijn ook belangrijk voor de duurzaamheid van de tas. Wil je het helemaal goed doen, dan is het belangrijk te kiezen voor een tas die ademend. Je kunt je al voorstellen wat er gebeurt op het moment dat je na de wedstrijd je tas in de hoek gooit en in de kantine nog even wat gaat drinken. Handig dus om even de rits iets open te laten, zodat de inhoud niet kan ‘verstikken’

Comfort

Een comfortabele voetbaltas is belangrijk, vooral als je vaak lange afstanden moet lopen met je tas. Let op de aanwezigheid van gevoerde schouderbanden en/of een verstelbare draagriem. Een voetbaltas met een ademend rugpaneel kan ook bijdragen aan het draagcomfort. Comfort is namelijk bij iedere tas van belang, aangezien je de meeste tassen natuurlijk zoals een leren schoudertas dames over je schouder draagt of op je rug of in je handen. Let dus goed op de eventuele grip en voering langs de banden.

Prijs/budget

De prijs van de voetbaltas is natuurlijk ook een belangrijk punt om over na te denken. Stel vooraf een budget vast en zoek naar tassen die binnen dat budget vallen. Bedenk dat een duurdere tas niet altijd beter hoeft te zijn, maar dat je wel wilt investeren in een tas van goede kwaliteit die lang meegaat. Maak dus voor jezelf een afweging wat je belangrijk vindt en ook wat je daar voor over zal hebben.

Recensies van anderen

Tegenwoordig is alles online te vinden, dus ook de bevindingen van anderen over allerlei verschillende producten. Lees dus de recensies van andere gebruikers om een idee te krijgen van de ervaringen met de voetbaltas. Dit kan je helpen om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit, het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de tas. Let ook op eventuele opmerkingen over de indeling, het materiaal en het comfort van de tas. Belangrijk is wel dat je de ervaringen van anderen in perspectief ziet. Stel dat je op zoek bent naar een sporttas voor alleen het mee kunnen nemen van je kleding, dan kan het zijn dat iemand die er ook zijn of haar tennisracket in wil doen, dit als minpunt ervaart omdat het niet past. Kijk dus alleen naar de opmerkingen die op jou van toepassing zijn, zodat je een geschikte tas weet te vinden voor de wedstrijden en trainingen.

naar het blog overzicht >>